Skip to content

Aanstaande zaterdag derde Puur Natuur Markt van het jaar

2 juli 201339 second read

Wassenaar – Komende zaterdag is het weer Puur Natuur in Wassenaar. Voor de derde keer dit seizoen een heerlijke Puur Natuur Markt in de Van Hogendorpstraat. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u genieten van gezonde producten.

Opnieuw een gevarieerd aanbod, zoals de op hout gegrilde bio kippen, Spaanse hammen, chutneys, kruiden en zouten, hartige taarten, olijfolie, biojams, honing en natuurlijk biologische groenten en fruit. Terug van weg geweest is Moezziez Urban Gardening, flexibele plantentassen die uitstekend geschikt zijn om bijvoorbeeld uw kruiden in te kweken. Natuurlijk zijn er ook weer prachtige veldboeketten te koop. De markt wordt opgeluisterd met Franse muziek. We hopen op zomers weer, dan wanen wij ons allemaal in Zuid Frankrijk. Om helemaal in de sfeer te komen… heerlijke zomerse biologische wijnen proeven bij Marius, Jouw wijnvriend. Tot zaterdag!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top