Skip to content

Kaartverkoop nieuw seizoen Warenar van start

2 juli 20133 minute read

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat inmiddels op de website www.warenar.nl. Via de website zijn nu al kaarten te reserveren voor komend seizoen. Het programma is met 30 voorstellingen in de genres toneel, cabaret, muziek en jeugdtheater uitgebreider en gevarieerder dan ooit te voren. Veel bekende namen zoals Jan Vayne, Ali B, Ingeborg Elzevier en Eric Schneider komen volgend seizoen optreden in Warenar. De website www.warenar.nl staat inmiddels open voor reserveringen.

Voor het eerst in de geschiedenis van Warenar geeft de succesvolle band U2NL een optreden in Warenar. En daarmee is het qua muziek nog niet gedaan; ook Rapalje, Jan Vayne (samen met Petra Berger), Rapalje en de ultra-Haagse De Regahs zijn van de partij.

Muzikaal is ook de cabaretvoorstelling van Purper. Anders dan u gewend bent staan er ditmaal geen vier heren in smoking op het toneel, maar vier dames in jacquet. Cabaret is er ook door Ali B, Sjaak Bral en Niet Schieten! Klaas van der Eerden, die vorig jaar voor het eerst in Warenar speelde is teruggevraagd om zijn ‘Best of’ programma te laten zien.

Tradititiegetrouw is er weer een ruim toneelaanbod te zien. Onder de rook van Den Haag hoort dat er gewoon bij. Uniek is het optreden van Eric en zijn zoon Beau Schneider, getiteld Levenslang Theater. Deze voorstelling is slechts 30 keer te zien in Nederland en gelukkig ook in Warenar. Het Nationale Toneel is komend seizoen ook vertegenwoordigd. In Beauvoir & Sartre spelen Ariane Schluter en Reinout Bussemaker dit beroemde Franse schrijversechtpaar in de regie van Johan Doesburg. Daarnaast zijn er nog titels als U bent mijn moeder, Liefde Enzo, De Passievrucht en La Paloma. Het wordt een toneelseizoen om nooit meer te vergeten.

Tenslotte is er nog een bijzondere voorstelling te noemen die niet zo makkelijk in een genre te plaatsen is. De fotograaf Hans Aarsman, die ondermeer in de Volkskrant schrijft over foto’s en fotografie heeft met de Aarsman Projectie nu een avondvullend programma. Ronald Giphart zei hierover: ‘Hij ziet details die zonder zijn blik verborgen bleven, legt verbanden die anders niet worden gelegd, stelt onverwachte vragen en trekt bijzondere conclusies’.

De kaartverkoop is via de website www.warenar.nl vanaf 1 juli van start gegaan. De papieren brochure met de voorstellingen in Warenar en de diverse concerten van andere culturele organisaties in Wassenaar wordt na de zomervakantie huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. Wacht daar niet op met reserveren want bij tal van voorstellingen zullen de 200 stoelen van Warenar makkelijk uitverkocht raken. Kijk dus snel op www.warenar.nl en maak uw keuze nu alvast kenbaar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top