Skip to content

Spreekuur wethouders afgelopen 27 juni

2 juli 201350 second read

Wassenaar – Afgelopen donderdag, 27 juni, vond het eerste inloopspreekuur plaats met de drie wethouders Leendert de Lange (VVD), Eppe Beimers (CDA) en Fatma Koşer Kaya (D66). Een goede opkomst zorgde voor een geslaagde bijeenkomst in de Wassenaarse bibliotheek. De wethouders kregen van de bezoekers hele positieve reacties op deze laagdrempelige manier om met het gemeentebestuur te praten.

‘Wij leren de inwoners graag kennen’
Met het inloopspreekuur willen de wethouders het contact met de Wassenaarse inwoners intensiveren. Graag horen zij tijdens het inloopspreekuur wat er bij de inwoners zoal leeft. Waar zijn de Wassenaarders trots op? En wat kan er wellicht beter? Waar ziet u knelpunten en waar juist mogelijkheden voor nieuwe ideeën?

Na de zomervakantie zal in september het volgende spreekuur plaatsvinden. De datum en het tijdstip zullen tijdig bekend worden gemaakt.

Graag tot ziens op één van de volgende spreekuren!

Leendert de Lange, Wethouder ruimtelijk beleid en economische zaken
Eppe Beimers, Wethouder financiën, verkeer en vervoer
Fatma Koşer Kaya, Wethouder sociale zaken, onderwijs en sport

Tags

SpreekuurWassenaarWethouders
Gerelateerde artikelen
Back To Top