Skip to content

Burgemeester Hoekema stopt ermee

3 juli 201341 second read

Wassenaar – Na zes jaar wekelijks bloggen, schreef burgemeester Jan Hoekema deze week zijn laatste update.

“Ik brei een eind aan de week en ook aan dit blog, na zes jaar trouwe dienst. Dank aan de trouwe volgers, excuses voor al die informatie, soms teveel of te weinig, teveel van dit, te weinig van dat. Ik deed het graag en met passie. Na zes lange jaren en veel, heel veel woorden en soms (te) lange zinnen is het tot ziens en vaarwel. Ik zie u graag elders weer terug, dank voor uw geduld en begrip!”

De burgemeester blijft u op de hoogte houden van zijn dagelijkse bezigheden. In welke vorm daar denken we nog hard over na. Hiervan stellen wij u tegen die tijd op de hoogte. Uiteraard kunt u de burgemeester volgen op twitter via @jan_hoekema.

Tags

BurgemeesterHoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top