Ga naar hoofdinhoud

jongens C jeugd kampioen!!

4 juli 201333 second read

Wassenaar – Nadat was gewonnen m,et 8-11 van medekoploper EHC mochten onze jongens het natuurlijk niet meer uit handen geven. Toch bleef het wel een beetje spannend want pas in de laatste wedstrijd tegen Ventura werd het kampioenschap binnengehaald.

Met enthousiaste en meegereisde ouders aan de kant werd overtuigend met 6-26 gewonnen van Ventura. Hiermee is het kampioenschap binnen, de bekroning van een succesvol jaar dat diezelfde zaterdagmiddag werd afgesloten met een BBQ in onze nieuwe clubhuis!!

vlnr. zittend Wessel de Groot, Daniel Veelen, Matthijs Harren, Jesse Veelen, David Spaans
Staand vlnr. Axel Wijnmalen, Maurits van der Holst, Christiaan van Corstanje, Kevin Knijnenburg
Ontbrekend op bovenste foto; Ria Pothoven (trainster) en Frank Kloos (coach)

Tags

HandbalKampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top