Skip to content

Wassenaar Sport voor Tanzania + B.C. Wassenaar

4 juli 20132 minute read

Wassenaar – Het laatste weekend van augustus staat in het teken van sporten voor Tanzania. Samen met vele Wassenaars sportverenigingen wordt er een 25-uurs sportfestijn georganiseerd.

Uiteraard is ook Badminton Club Wassenaar aanwezig om deel te nemen aan deze 25 uur.

Vrijdagavond 30 augustus is BC Wassenaar vanaf 20.30 uur tot 23.30 uur aanwezig in de sporthal. Iedereen is welkom om langs te komen en voor een kleine bijdrage voor het goede doel mee te spelen!

De nacht is onder andere bezet door de handbal en zaalvoetbal maar Badminton Club Wassenaar staat zaterdagochtend 31 augustus om 08.00 uur tot ca 11.00 uur weer klaar om te badmintonnen. Onze jeugdleden zijn dan ook aanwezig dus als jij ook een keertje wilt spelen (en wat les wilt hebben) dan ben je van harte welkom! Rackets en shuttles zijn aanwezig dus je hoeft alleen maar sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Ook nu vragen we slechts een kleine bijdrage voor het goede doel!

Ondertussen zijn wij ook bezig geweest om nog meer geld in te zamelen voor de Dinka school. Zo hebben wij een grabbelton georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Al het inschrijfgeld hebben we verzameld en dat gaan wij over dragen aan Kimberly Zandvliet op zaterdag 31 augustus voor haar school en andere projecten.

Alle afdelingen van onze vereniging waren aanwezig en zo ontstonden er wedstrijdjes tussen jeugdleden, 55+-ers, recreanten en competitiespelers.

Het weekend is dus een goede mogelijkheid om kennis te maken met badminton. En Badminton Club Wassenaar biedt aan iedereen de mogelijkheid om op zijn/haar niveau te kunnen spelen. Meer informatie kunt u vinden op onze site www.bcwassenaar.nl of via de mail info@bcwassenaar.nl

Maar natuurlijk is iedereen welkom om de 30e en 31e langs te komen in de sporthal. Uiteraard kunt u dan ook terecht voor meer informatie!

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top