Skip to content

Gemeente Wassenaar steunt Alfred J. Kwak

5 juli 201358 second read

Wassenaar – Ten behoeve van de zwerfkinderen in de regio, vindt zaterdag 6 juli dankzij de financiële steun van de gemeente en de Wassenaarse banken (ABN-AMRO, ING, NIBC en Rabobank) voor de eerste keer de Alfred J. Kwak voorstelling ‘Vader’ in Wassenaar plaats. Ook attractiepark Duinrell verleent kosteloze medewerking aan de voorstelling.

Het merendeel van de opbrengsten van de voorstelling gaan naar de Stichting De Sportbank. Met dit bedrag zal de Sportbank een Jongeren Academie starten, waardoor de zwerfjongeren in de regio Haaglanden de kans krijgen een geschikte baan of opleiding te vinden.

Het idee is tot stand gekomen na een try out van Herman van Veen vorig jaar in Raadhuis de Paauw. De wens om de samenwerking voort te zetten ten behoeve van het goede doel, bracht de gemeente en Ladies In Art op het idee de wereldberoemde eend in Wassenaar op te laten treden ten bate van de zwerfkinderen in de regio.

Het muziektheateravontuur waarin eend Alfred voor het grootste raadsel van zijn leven komt te staan, wordt uitgevoerd door een gezelschap van jonge talentvolle podiumkunstenaars en een heuse live band.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.duinrell.nl.

Tags

GemeenteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top