Skip to content

Wassenaar Sport voor Tanzania + De Oude Eik

5 juli 201340 second read

Wassenaar – Op vrijdagavond 30 augustus worden er op tennispark De Oude Eik Tennis clinics gegeven voor iedereen boven de 15 jaar die een tennisracket en tennisschoenen heeft! De clinics worden gegeven door de tennisleraren van De Oude Eik tijdens één of twee sessies van 19.00-20.30 en 20.30-22.00 uur.

Deelname aan de clinics kost €25,- pp welke volledig toe zal komen aan het project “Wassenaar sport voor Tanzania”. Daarnaast zal de helft van de baropbrengst die avond ook gedoneerd worden dus “sporten” aan de bar is ook zeker een optie. Uiteraard is iedereen welkom om gezellig te komen kijken. Inschrijven voor deze leuke “goede doel” avond kan door een email te sturen naar info@tennisparkdeoudeeik.nl met daarin het aantal deelnemers, het aantal jaren tenniservaring, het eventueel bekende KNLTB speelniveau en de leeftijd van de opgegeven personen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top