Skip to content

Bibliotheek in de zomer: leuke acties!

6 juli 20132 minute read

Wassenaar – De vakantie staat weer voor de deur: tijd om te lezen! Heerlijk op vakantie of gewoon lekker thuis in de tuin in een luie stoel. De bibliotheek viert de vakantie mee met leuke acties.

Zo biedt de bibliotheek de Vakantietas: een tas vol leesplezier naar uw eigen wens. U levert het speciale formulier in bij de bibliotheek waarop u uw wensen aan kunt geven. Van de tien boeken op uw lijstje krijgt u er gegarandeerd zes mee. De boeken worden voor zes weken uitgeleend. Meer informatie is te vinden op de website www.obvw.nl of neem contact op met de bibliotheek.

De tweede zomerse actie begint op 8 juli: vanaf die dag worden de boeken standaard voor zes weken uitgeleend. Extra lang genieten dus. Ook verlengen vanaf de website gaat dan voor de dubbele leentermijn. Dit geldt niet voor bijzondere materialen als tijdschriften en Toptitels, deze blijven de gewone uitleentermijn houden.

Tot slot is het de moeite waard om uw bibliotheekpas mee te nemen op vakantie. De bibliotheekpas biedt korting op veel attractieparken en zomeruitjes in heel Nederland. Op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl staan alle kortingen op een rijtje, van dierentuin tot museum. Dus neem uw bibliotheekpas mee op vakantie in Nederland!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top