q Geslaagde ouder-zeildag bij Scouting van Woesik - Wassenaarders.nl Skip to content

Geslaagde ouder-zeildag bij Scouting van Woesik

8 juli 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag mochten alle ouders, leden en stafleden van de van Woesik mee gaan zeilen op de kaag. Om deze mooie dag af te sluiten was er een barbecue op het terrein van scouting van Woesik. Hierbij was ook een kort aandachtsmoment voor de stafleden die scouting van Woesik na dit seizoen helaas gaan verlaten.

Om 10 uur ‘s ochtends was iedereen aanwezig zodat we om 10.30 met de sleep konden vertrekken naar de Kaag. Hier aangekomen gingen wij eerst met de meer dan 60 aanwezigen gezamenlijk lunchen. Vervolgens kon er heerlijk gezeild of gezwommen worden. Bij terugkomst op het scoutingterrein stond de barbecue al klaar en konden we, na de heerlijke zonnige dag op het water, genieten van een goed verzorgde barbecue.

‘s Avonds was er voor iedereen een disco. Deze disco werd speciaal georganiseerd omdat de kinderen, leden en stafleden samen meer dan 1000 loten hebben verkocht voor de actie ‘Wassenaar sport voor Tanzania”, waarvan de opbrengst is voor de Dinka Kids school Run voor Rio. Tijdens de barbecue werd Luna gehuldigd als kanjer verkoopster, want zij had alleen al ruim 100 loten verkocht. Natuurlijk was er ook zoals altijd een vuur waarboven de kinderen marshmallows mochten roosteren.

Na jarenlange inzet bij onze scouting hebben wij afscheid genomen van Bianca, Danny en Stephan. Zij geven het stokje nu door aan de volgende generatie op scouting. Wij bedanken hen voor de vele uren die zij (belangeloos) hebben gedraaid bij scouting.

Scouting van Woesik organiseert iedere zaterdag en meerdere weekenden sportieve en sfeervolle bijeenkomsten voor haar leden. Ieder kind vanaf 5 jaar is meer dan welkom. Kom eens kijken op een zaterdagochtend (3x gratis zonder kosten en verplichtingen). Bel of mail Inge Pronk, 06-14316450 of ingepronk@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top