Skip to content

Word Vrijwilliger week 28 2013

8 juli 20132 minute read

Wassenaar – Misschien loop je al een tijdje rond met het idee om vrijwilligerswerk te gaan doen? Maar je wilt je niet structureel of langdurig vastleggen? Dan is meedoen met een collecte misschien een job voor jou. Je collecteert gedurende een week enkele uren in een vastgestelde (je eigen?) wijk voor een goed doel. Of je organiseert de collecte (werven collectanten, verspreiden collectemateriaal, innemen collectegelden) in een bepaalde wijk.

* Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten collecteert in de laatste week van september. Zij zoeken Wijkhoofden (vacature G 031) en Collectanten (vacature G 032). Het Fonds
organiseert projecten die het voor verstandelijk gehandicapten mogelijk maakt om mee te doen in de samenleving.
* De Nierstichting zoekt Wijkhoofden (vacature G 034) en Collectanten (vacature G 035)
voor de jaarlijkse collecte (15 t/m 21 september).
* Het Prinses Beatrix Spierfonds (onderzoek naar spierziekten en bewegingsstoornissen) zoekt collectanten (vacature G 033) voor de jaarlijkse collecte in de tweede week van september.
* Rondom dierendag (4 oktober) is het weer tijd voor de collecte van de Dierenbescherming. Zij zoeken Wijkhoofden (vacature G 038) en Collectanten (G 039).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of op het Gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top