Skip to content

Groep 8 van basisschool Den Deyl ziet hun inspanningen beloond!

10 juli 201343 second read

Wassenaar – Op maandag 8 juli, hebben leerlingen van groep 8 van de basisschool Den Deyl samen met wethouder mevrouw Koser Kaja de opgeknapte speeltuin aan de Bellesteynlaan (in het Weteringpark) geopend.

Hun idee van het plaatsen van een tafeltennistafel, doelpalen en banken hebben zij ingebracht en verdedigd in de Kindergemeenteraad (april 2013). De paal van het klimrek moet nog wel opnieuw worden geschilderd. Maar na het plaatsen van hun namen op de tafeltennistafel konden de kinderen heerlijk spelen in de vernieuwde speeltuin. Hun wens was dat het voor de zomervakantie gerealiseerd zou worden, want dit is hun laatste jaar op de basisschool. En dat is gelukt ! De wethouder vertelde dat het belangrijk is om als jongere zo vroeg mogelijk in het democratische proces betrokken te worden en dat zij nu zelf hebben meegemaakt hoe het er in de “echte” gemeenteraad aan toe gaat !

Dineke den Hartog, raadslid.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top