Ga naar hoofdinhoud

Openingspektakel kinderopvang SKW De Zijlwatering

10 juli 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag is de compleet vernieuwde kinderopvang locatie SKW Zijlwatering geopend door de Wassenaarse wethouder Koser Kaya. Samen met tientallen kinderen van de dagopvang nam zij als symbool hiervoor de waterpomp officieel in gebruik.

De kinderen van de buitenschoolse opvang dansten op een openingslied en onthulden met waterpistolen het officiële naambord. En om het feest compleet te maken konden de jongere kinderen zich uitleven met een trommelvoorstelling terwijl de oudere kinderen het gebouw verfraaiden met graffiti. Alles bij elkaar was het met een volop schijnende zon een feestelijk openingspektakel voor jong en oud.

Bijzondere kinderopvang locatie
De SKW locatie voor kinderen van 0 -12 jaar is de afgelopen 6 maanden zowel binnen als buiten volledig vernieuwd. De binnenruimten zijn aangepast aan de laatste inzichten voor een veilige kinderopvang, waar kinderen zich thuis voelen. Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan ontwikkel- en speelmogelijkheden. De entree bijvoorbeeld is omgebouwd tot een ontvangst- en speelplek met zelfs een klimnet in de vide. Wat de locatie onderscheidt is de grote buitenruimte waar kinderen vrijuit in een natuurlijke omgeving kunnen spelen. SKW Zijlwatering is één van de zes SKW locaties in Wassenaar. U kunt bij SKW ook terecht voor alleen vakantie opvang. Meer informatie over SKW De Zijlwatering of de andere locaties van SKW is te vinden op www.kinderdagverblijven-wassenaar.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top