Skip to content

Sjoerd raakt zijn ‘rode Ferrari’ kwijt

12 juli 201340 second read

Wassenaar – Gister was het een spannende dag voor Sjoerd en zijn ‘rode Ferrari’. 5 jaar geleden toen hij nog in een herintegratieproces zat kreeg hij deze van het UWV. Nu hij nog steeds geen baan heeft kunnen vinden vindt het UWV het welletjes.

Zijn raadsman Bastiaan de Groot spande een kort geding aan tegen het UWV. Gister kon er gebeld worden en helaas is het verzoek afgewezen, en moet Sjoerd zijn ‘Ferrari’ inleveren.

De Wassenaarse Krant
Zijn vrienden bij de Wassenaarse Krant willen er alles aan doen om iets te regelen voor Sjoerd. Eerst gaan ze in gesprek met de gemeente om te kijken of die het contract over kunnen nemen. Mocht dit niet baten gaan ze een actie opzetten om geld in te zamelen, word dus vervolgt!

Hart van Nederland
Bekijk hier het fragement van HVNL.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top