Skip to content

Place du Tertre in de Voorstraat in Voorschoten

15 juli 201330 second read

Voorschoten – Op 20 juli is er een vleugje Parijs te proeven in de Voorstaat. Ter gelegenheid van de tentoonstelling “Samen aan het water” van Kunstgenootschap Vlietstreek hebben een zestal kunstenaars spontaan besloten hun ezels op te stellen voor het Museum Voorschoten, Voorstraat 17.

Vanaf 14.30 uur schilderen, tekenen en boetseren zij daar. Ook worden er sieraden gemaakt. Maar daarnaast geven zij het wandelende publiek graag een toelichting op hun technieken en informatie over hun kunstgenootschap. En voor hen die uitgebreid kennis willen maken met de werken van Kunstgenootschap Vlietstreek is het Museum die middag open en geven de aanwezige kunstenaars graag een rondleiding.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top