Ga naar hoofdinhoud

Word vrijwilliger week 29 2013

15 juli 20132 minute read

Wassenaar – Veel dieren in het buitenland hebben het slecht. De Stichting Dierenhulp zonder grenzen helpt verwaarloosde en mishandelde dieren aan een goed tehuis. In de zomer krijgen ouderen in verpleegtehuizen minder aanloop. Wie helpt bij hen eenzaamheid voorkomen?

* Bezoekvrijwilliger (vacaturecode A043): Wie onderneemt zo nu en dan iets gezelligs (koffiedrinken, wandelen enz.) met een van de bewoners van een Wassenaars tehuis?
* Gastgezin voor opvanghonden (vacaturecode D 020): Met spoed vraagt de St. Dierenhulp zonder Grenzen gastgezinnen voor opvangdieren uit het buitenland.
* Organisator Evenementen (vacaturecode E 032): Welke sociaal vaardige en communicatief sterke organisator wil evenementen organiseren om aandacht te vragen voor de St. Dierenhulp zonder Grenzen?
* Buitendienstmedewerker opvanghonden (vacaturecode D 021): Wie wil de intake verzorgen bij mogelijke gastgezinnen? Je hebt mensenkennis en je bent communicatief vaardig. Je bepaalt welke gezinnen geschikt zijn voor de opvang van dieren.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, stuur een email naar info@vrijwilligerdscentralewassenaar.nl, bel 511 31 33 of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Let op: Van 20 juli tot 1 september is VCW alleen op dins- en donderdagochtend geopend. Ook op brieven, mail en telefonische berichten wordt op deze dagen gereageerd.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top