Ga naar hoofdinhoud

Golf Matchplaykampioenschap 2013 bij Kieviten

16 juli 20132 minute read

Wassenaar – Op 7 juli j.l. werden de finales van de Kieviten Matchplay 2013 gespeeld. Onder een stralende zon werd gestreden voor om de qualificatie voor de plaatsen 1 t/m 4.

Om 11.00 en 11.07 uur vond de start plaats met 2 flights te weten: Patrick van Renesse tegen Wim Edelaar, door Patrick gewonnen, Michel de Jong tegen Jesper Schonk, door Jesper gewonnen

Na een door de club aangeboden lunch bij Rozenstein (ons cluhuis wordt momenteel verbouwd), begon om 14.15 uur de strijd voor de 1ste en 2de plaats, en voor de 3de en 4de plaats.

3de/4de plaats,Michel tegen Wim, door Michel gewonnen
1ste/2de plaats, Jesper tegen Patrick, door Jesper gewonnen.

Resultaat van de twee wedstrijden was:
1ste plaats Jesper Schonk, Matchplay clubkampioen 2013
2de plaats Patrick van Renesse
3de plaats Michel de Jong
4de plaats Wim Edelaar

De weken voor de finaledag hebben alle medespelers zich moeten qualificeren in de voorrondes. We hebben mooie en spannende partijen gezien, met ook verrassende uitslagen.
De finaledag was een absoluut hoogtepunt met hoogstaand golf, spannende partijen maar bovenal sportieve wedstrijden zonder een wanklank.

Het aantal deelnemers aan dit kampioenschap was redelijk, maar toch hoor je veel te vaak, ik schrijf niet in want ik maak toch geen kans op een prijs. Het gaat in de sport echter om het meedoen, het is leuk om mee te doen, dat versterkt je clubgevoel en de onderlinge band.

Namens de (tijdelijke) wedstrijdleiding;

Ingeborg Schonk
Rob Bergen

Tags

GolfKievitenWassenaar
Back To Top