Ga naar hoofdinhoud

Van Messing te gast bij Midvliet FM

16 juli 201348 second read

Wassenaar – Op zondag 21 juli om 12:30 uur zijn enkele leden van de Leidse formatie Van Messing te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Koper en zink, twee componenten, één metaal: messing.

De muziek van de Nederlandstalige band Van Messing is altijd herkenbaar en toch nooit hetzelfde. Soms hard als tegendraads staal, dan weer zacht als ongeschoren fluweel. Stug en bruut, maar ook teder en kwetsbaar. Het geluid van de Leidse band herbergt een mengeling van stijlen, waarbij pop en rock de boventoon voeren. Dat Nederlandse taal ook beeldend mooi kan zijn, laat Van Messing zien in de teksten die er toe doen.

Van Messing bestaat uit:
Tjeerd: zang, gitaar;
Ton: gitaar, zang;
Daan: toetsen, gitaar, mondharmonica, zang;
Ed: basgitaar;
Coen: drums.

Meer informatie is te vinden op www.vanmessing.nl. Op zondag 21 juli om 12:30 uur kun je nader kennismaken met de leden van Van Messing en uiteraard hoor je muziek van de onlangs verschenen cd “Aan het einde van de dag”.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top