Ga naar hoofdinhoud

Duiken voor Run for Rio Tanzania

17 juli 20132 minute read

Wassenaar – Om geld in te zamelen voor Run for Rio Tanzania biedt WZK Onderwatersport introductieduiken aan. Hiermee willen we zoveel mogelijk geld ophalen om kansarme kinderen een betere toekomst te geven. Het goede doel is de Dinka school in Arusha, Tanzania. Deze school heeft nog geen bibliotheek, geen sportveld en heeft nog onvoldoende slaapgelegenheid voor de kinderen en leraren.

Op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus kunt u bij ons in het Sterrenbad een introductieduik maken. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 10,- die geheel ten goede komt aan Run for Rio Tanzania!

Op vrijdag 30 augustus is dit mogelijk van 16:00 tot 18:00 uur.
Op zaterdag 31 augustus is dit mogelijk van 13:00 tot 16:00.

In verband met de planning verzoeken wij u zich in te schrijven via onderwatersport@wzk.nl

WZK Onderwatersport
WZK Onderwatersport is een vereniging met circa 50 enthousiaste leden en aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Onze vereniging draait geheel op vrijwilligers: instructeurs die iedere week de conditietraining of persluchtlessen verzorgen; die zorgen dat de flessen gevuld worden (eigen compressor), zodat we zonder problemen met perslucht kunnen duiken (woensdagavond en weekeinde).

Dankzij de instructeurs zijn alle NOB brevetten bij ons te behalen.
Voor meer informatie neem een kijkje op onze site http://wzk-onderwatersport.nl/

Duiken over de gehele wereld begint bij ons!

Tags

Wassenaar
Back To Top