Skip to content

Maker Midvliet tv-programma in Kakafonie

17 juli 20132 minute read

Wassenaar – In de zomermaanden zendt Midvliet TV de 14-delige serie ‘De geheimzinnige kist’ uit. Deze serie is gemaakt door zanger en goochelaar Jelger Dees. Op zondag 21 juli om 13:10 uur is Jelger Dees te gast in Kakafonie bij Midvliet FM.

De kinderserie “Jelger de goochelaar” is een initiatief van filmmaker/zanger Jelger Dees. Sinds 2010 woont Jelger de goochelaar in het dorpje Belderplons, waar hij vele avonturen beleeft. Spanning, humor, actie en vrolijkheid staan centraal in alle series.

Het dorpje Belderplons heeft hele bijzondere inwoners, zoals: een clown, drie eigenwijze zusjes, een taartverslaafde commissaris, een norse inspecteur, een zwarte speurhond genaamd Witje, een strenge buurvrouw, een domme agent, een boze tovenaar, een eenzame heks en een geniepige juwelendief.

Oorspronkelijk ontstond de serie uit heimwee naar de jeugdseries uit de jaren ’70 en ’80, waar Jelger zich door laat inspireren. “In de oudere jeugdseries zie je vaak dat het verhaal ijzersterk is. Denk bijvoorbeeld aan Q&Q, dat zijn verhalen die je tegenwoordig niet meer tegenkomt. Het tempo ligt tegenwoordig veel hoger. Dat is niet zo’n probleem, zolang het verhaal er maar niet onder lijdt, wat jammer genoeg wel gebeurt. Jeugdseries van nu prikkelen mij te weinig.”

Jelger maakt daarom geregeld een nieuwe eigentijdse kinderserie. Spannend, snel, grappig en verrassend. Momenteel is hij bezig met de opnames voor de 14-delige serie ‘Jelger en de geheimzinnige kist’. Die serie zal binnenkort te zien zijn via Midvliet TV. Op zondag 21 juli om 13:10 uur komt Jelger Dees in Kakafonie vertellen over zichzelf, zijn activiteiten en over de serie die binnenkort te zien zal zijn bij Midvliet TV.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top