Skip to content

Poes BIBI is vermist

18 juli 201339 second read

Wassenaar – Sinds 15 juli 2013 is BIBI vermist in de wijk ‘Spinbaan’. BIBI is een cypers vrouwtje van 3 jaar oud. Bruin met zwart en beige/gelig oranje gloed en op de buik zwart gestippeld. Ze heeft heldere groene ogen en slank postuur (uiterlijk van een jong poesje) BIBI is gechipt en heeft dringend haar mediacatie nodig.

Op de datum van vermissing droeg BIBI een GOUDKLEURIG HALSBANDJE MET PAARSE BEL. Bibi is erg nieuwsgierig en schroomt niet via open dakramen en open schuurtjes naar binnen te gaan.

Vriendelijk vragen wij u uw huis en schuur hier op te checken. Indien uw buren op vakantie zijn, en u de post ed verzorgt vragen wij ook dit adres te checken. Mogelijk zit ze opgesloten in een ruimte.

Familie Heijdanus Meershoek
070-5115799
06-55723538
06-55723539
pegmeershoek@gmail.com

Tags

VermistWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top