Ga naar hoofdinhoud

Wassenaar Sport voor Tanzania + Snel en Lenig

18 juli 201338 second read

Wassenaar – Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus, wanneer er veel sportvereningen heel actief zijn, om veel geld bij elkaar te sporten voor Arusha in Tanzania is ook SeL van de partij in de Sporthal met diverse onderdelen.

Zo beginnen zij direct na de Volleybal openingswedstrijd om 16.00 uur met raadsleden uit Wassenaar en Voorschoten, met gymnastiek voor de jongste leden. Verder komen turnen, jeugdjudo, steps, judo, iaido, tafeltennis en streetdance aan de orde.

Naast dat we veel deelnemers verwachten hopen wij ook dat u komt kijken naar al deze sportende mensen in de Sporthal, bij De oude Eik, bij de Kievieten en in het zwembad. 25 Uur lang zetten zij zich in voor de kinderen in Arusha in Tanzania. Binnenkort kunt u het hele programma op deze site lezen.

Tags

Run for Rio
Gerelateerde artikelen
Back To Top