Skip to content

Wassenaar Sport voor Tanzania + Toerclub De Kampioen

19 juli 201353 second read

Wassenaar – Toerclub De Kampioen, al 54 jaar de wielersportvereniging voor Wassenaar en de wijde omtrek, doet natuurlijk ook mee met de Wassenaar Sport voor Tanzania op 30 en 31 augustus.

De vereniging telt ± 100 leden in leeftijd variërend van 20 jaar tot 70+ en groeit en verjongt al jaren in ongeëvenaard tempo. De toerclub organiseert ruim 200 ritten per jaar in binnen- en buitenland, doorgaans in meerdere groepen met verschillende afstanden en snelheden. Dus wilt u wel eens wat andere routes fietsen? Wilt u uw stratenkennis vergroten? Met Toerclub De Kampioen komt u op de mooiste routes en plaatsen! Meer informatie over deze actieve en springlevende vereniging vindt u op www.tcdekampioen.nl

Op zaterdag 31 augustus organiseert Toerclub De Kampioen ’s ochtends een fietspuzzeltocht voor het hele gezin. In de middag kunt u uw krachten meten op de echte Tacx fietstrainers en meedoen aan het enige echte Wassenaars Kampioenschap Bandwisselen. Op beide elementen valt – tegen een bescheiden inleg – eeuwige roem te verdienen, dus begint u thuis alvast maar met oefenen! Nadere details volgen op de bovengenoemde website van de vereniging.

Tags

Run for RioTC De Kampioen
Gerelateerde artikelen
Back To Top