Skip to content

Villawijk “Hooghe Kley” wordt steeds landelijker

21 juli 201342 second read

Wassenaar – Na 3 jaar zand/steen/hijskranen, begint de villawijk “Hooghe Kley”, steeds landelijker te worden.

De vorenbroekstraat gelegen in de villawijk aan de verlengde Hooghe Kleij wordt na 3 jaar in de bouw te hebben gezeten nu beetje bij beetje groener. Een aantal bewoners hebben van een saaie parkeerplek een gezellige koffieplek gecreëerd.

Frederique van Daalen

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top