Skip to content

K. Aouragh wil baronnen van Zuylen goedschiks of schiks aan tand voelen

22 juli 201337 second read

Wassenaar – Gisteravond hingen in het centrum van Wassenaar, in ieder geval op de ING en de Rabobank Wassenaar briefjes met een oproep van de halfbroer of -zus Anass. Hij of zij is dringend opzoek naar Dhr. van Zuylen van Nijevelt mede-directeur van Duinrell.

K. Aouragh stelt dat alles rond de zelfmoord van Anass complotten zijn bedacht door Dhr. van Zuylen van Nijevelt. “Heel verdacht omdat de politie de belangrijkste getuigen niet heeft gehoord, of zelfs niet wilde horen. Een getuige wordt sindsdien gepest door de politie. Allemaal complotten bedacht door van Nijevelt.” Ook uit hij een bedreiging richting het adres van Dhr. van Zuylen van Nijevelt “Ik wil nl. een hartig woordje wisselen met deze man, goedschiks of schiks.” Hieronder vind u de volledige brief.

Tags

AnassOproepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top