Ga naar hoofdinhoud

Inwoners ontvangen nepbrief van Shell

23 juli 201341 second read

Wassenaar – Op donderdag 18 juli heeft milieuorganisatie Greenpeace actie gevoerd op het veld voor Raadhuis de Paauw om aandacht te vragen voor de activiteiten van Shell in Alaska. Een aantal inwoners heeft daarnaast uit naam van energiebedrijf Shell een namaakbrief ontvangen waarin staat vermeld dat Shell na de zomer zal beginnen met olieboringen in de gemeente Wassenaar.

De gemeente wil u erop attenderen dat deze brief nep is en deel uitmaakt van de actie van Greenpeace. Shell heeft geen stellage in Wassenaar geplaatst en er zullen geen olieboringen plaatsvinden in de gemeente Wassenaar.

De actie van milieuorganisatie Greenpeace actie was er op gericht om aandacht te vragen voor de activiteiten van Shell in Alaska. Van tevoren was deze actie niet bekend bij de gemeente en daardoor was er geen toestemming voor verleend. Greenpeace heeft hiervoor een boete ontvangen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top