Skip to content

Loco-burgemeester de Lange feliciteert Tim de Groot

23 juli 20132 minute read

Wassenaar – Loco-burgemeester Leendert de Lange feliciteerde op 23 juli de Wassenaarse Tim de Groot (11 jaar) met zijn geweldige prestatie van het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Met het lopen van de Vierdaagse heeft Tim tot nu toe een bedrag van €2100 ingezameld voor het Juliana Kinderziekenhuis. Op Raadhuis De Paauw ontving Tim uit handen van de loco-burgemeester een press papier van De Paauw. “Wij zijn er trots op dat een jonge Wassenaarder zich op deze wijze inzet voor een goed doel”.

Tim de Groot: “Tijdens de laatste loopdag van de Vierdaagse vorig jaar heb ik besloten dat ik in 2013 zelf mee wilde lopen. Maar alleen als ik voor het Juliana Kinderziekenhuis kon lopen. Het ziekenhuis dat mijn leven redde”.

Goed doel met een bijzondere betekenis
Het Juliana Kinderziekenhuis is een door Tim bewust gekozen instantie om het geld voor in te zamelen. Datzelfde ziekenhuis redde zes jaar geleden zijn leven toen Tim een extreem allergische reactie en zelfs een ademstilstand kreeg. De doctoren en verpleegsters hebben toen gezorgd dat Tim er weer helemaal bovenop kwam.
Samen met zijn vader, moeder, broer en opa heeft Tim vier dagen lang 30 kilometer gelopen. Een prestatie om trots op te zijn! Na de zomer gaan zij het opgehaalde geld overhandigen aan het Kinderziekenhuis.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top