Ga naar hoofdinhoud

SportHeroes jullie zijn ‘helden’!

24 juli 20132 minute read

Wassenaar – Ik train al een tijd met veel plezier bij SportHeroes, een Bootcamp club in Wassenaar waar je in de buitenlucht werkt aan je conditie en kracht. Ab en Marloes zijn 2 energieke trainers die je uitdagen om alles uit jezelf te halen, op een positieve en persoonlijke manier. Tijdens een training heb ik verteld dat ik in augustus voor 2 maanden naar Zuid-Afrika zou gaan om vrijwilligerswerk te doen bij Bobbi Bear.

Bobbi Bear zet zich in voor seksueel misbruikte kinderen in de buurt van Durban. Het project werd gestart door Jackie Branfield. Zij ontwikkelde een methode waardoor kinderen door middel van de ‘Bobbi Bear’ knuffel kunnen praten over hun trauma. Toen ik Ab en Marloes vroeg of ze iets konden betekenen voor mijn goede doel hebben ze een speciale training ingericht om geld in te zamelen voor dit project. SportHeroes bood deze training gratis aan en vroeg iedereen om een zelf in te vullen bedrag te doneren aan Bobbi Bear.

Zo stonden we afgelopen zondag 14 juli met ruim 40 man op het Wassenaarse strand om keihard te werken voor het goede doel en is er €460 euro opgehaald! Ik vind het heel bijzonder dat SportHeroes dit samen met (en voor mij) wilde organiseren. Bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage en wil ik aangeven dat SportHeroes echte ‘helden’ zijn.

Op www.sport-heroes.nl staat meer informatie over de Bootcamp training. Op www.be-more.nl kunt u meer informatie vinden over Bobbi Bear. Als u ook een bijdrage wilt leveren aan dit project, dan kunt u een donatie doen op rekeningnummer 121774228, t.n.v. Be More te Nijmegen, onder vermelding van mijn naam. Sandy van Biezen

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top