Ga naar hoofdinhoud

Yin & yang ontmoeten elkaar in veelzijdige Qigong workshops!

24 juli 20132 minute read

Wassenaar – Geef je op voor dit spannende weekend in Wassenaar op 2, 3 en 4 augustus! Twee gekwalificeerde internationale instructeurs, Daisy Lee uit VS (www.RadiantLotusQigong.com) en Francisco Mena uit Spanje bieden een levendig en gevarieerd 3-daags programma: kijk op www.kinsantaichi.nl. De workshops zijn los van elkaar te volgen, ervaring is niet vereist. Geef je op bij Hanneke Verduyn, e-mail: j.m.verduyn@planet.nl of tel. 06 44570694.

Door de warme samenwerking tussen de twee internationale Qigong instructeurs profiteer je ten volle van de yin yang alchemie van twee verschillende qigong scholen. Daisy Lee keert dit jaar voor de vierde keer terug naar Nederland en deelt met ons een hele dag ‘Radiant Lotus Women’s Qigong’ en daarnaast de diepere inzichten van haar masters uit China en Tibet. Francisco Mena komt uit Spanje en leert ons de Tiger Qigong, een klassieker uit de 5 Animal set. Liefdevol en charismatisch zijn de woorden die bij deze instructeurs passen. Ze inspireren je bij het leren en blijven beoefenen van deze eeuwenoude methode voor zelf-heling die Qigong heet.

Persoonlijke health readings
Ook geeft Daisy tijdens haar verblijf in Nederland een beperkt aantal persoonlijke Qigong gezondheidsconsulten. Met deze ‘readings’ brengt ze je persoonlijke, fysieke en emotionele gezondheid in beeld. Ook mogelijke allergie of intoleranties voor voedsel komen aan bod. Je krijgt uitgebalanceerde voedingsadviezen mee en een ‘recept’ met persoonlijke Qigong-oefeningen die je helpen bij een optimale gezondheid.

Informatie/aanmelding: Hanneke Verduyn, e-mail j.m.verduyn@planet.nl , tel: 06 44570694, website: www.kinsantaichi.nl.

Tags

Wassenaar
Back To Top