Skip to content

Haarstylisten “Marco Angenent Hairstyling” op Creatieve Ontdekkingsreis bij CreaDora

25 juli 201347 second read

Wassenaar – De haarstylisten hebben de afgelopen 2 week-enden aan zelfkennis en persoonlijkheidsontwikkeling gewerkt door middel van tekenen en schilderen tijdens de Workshop ‘Creatieve Ontdekkingsreis’.

Sinds de opening van het CreaDora atelier in maart j.l. bruist het van activiteit in het gezellige atelier aan de Oostdorperweg.

Door vrij en bewust te tekenen en te schilderen werden de intuïtieve vermogens aangesproken. De “Creatieve Ontdekkingsreis” verbindt het nuttige met het aangename. De innerlijke wereld werd zichtbaar. Er ontstond een verbinding tussen de haarstylist-kunstenaar en zijn binnen- en buitenwereld. Het resultaat was verfrissend en verrassend en bood boeiende aanknopingspunten voor open en reflecterende gesprekken.

De deelnemers vonden het ‘verrassend’, ‘inspirerend’, ‘confronterend’ en vooral genoten ze van het rustmoment en de interactie met elkaar.

De Workshop “Creatieve Ontdekkingsreis” wordt opgenomen in de activiteitenkalender van aanstaande winter van de Wassenaarse bibliotheek. Meer nieuws hierover in het najaar.

Alle informatie omtrent deze workshop is te vinden op www.creadora.nu of bel 06-21.206.216.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top