Skip to content

IVN natuurwandelingen in Den Haag en Voorburg op zaterdag 3 augustus

27 juli 201358 second read

Wassenaar – Op zaterdag 3 augustus organiseert het IVN Den Haag weer een aantal natuurwandelingen. U kunt kiezen uit de volgende gebieden: Om 10 uur gaat de IVN gids wandelen in park Vreugd en Rust in Voorburg en laat u genieten van dit aantrekkelijk stukje natuur. De gids zal u ook alles vertellen over de historie van dit mooie en interessante huis en landgoed. Verzamelen bij het bruggetje naar de tennisbanen aan het Oosteinde 3-5.

Om 10.15 uur start er een wandeling in de Harstenhoek (Oostduinen) met als thema eetbare en bruikbare planten in de duinen. Verzamelen op de hoek van de van Alkemadelaan en de Pompstationsweg. Bereikbaar met bus 23. Om 13 uur kunt u aansluiten bij de gidsen die een wandeling maken door de Westduinen. U loopt via verschillende duinzones, vaak over onverharde paden via het strand. Verzamelen op de hoek van de De Savornin Lohmanlaan en de Laan van Poot.

IVN wandelingen zijn gratis, duren 1,5 tot 2 uur en zijn voor iedereen toegankelijk. Opgeven van te voren hoeft niet. De wandelingen gaan altijd door. Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 -20568114 /070-3681400 of bij Monique van den Broek tel. 070-3858676. Bezoek ook eens onze website: www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top