Skip to content

De Wassenaarse politiek was ooit beschaafd

29 juli 20132 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse politiek was ooit beschaafd, maar is tegenwoordig licht ontvlambaar en soms ordinair. Dat is de conclusie van Martijn Delaere in het blad Binnenlandsbestuur.

Meindert Stolk schaamt zich ook. Wij zaten eind vorig jaar in een spagaat. De twee VVD-wethouders lieten in december de boel ploffen door de CDA wethouder een ongelooflijke loer te draaien. Wij hebben toen ingezet op wethouders van buiten de gemeente. ‘De drie nieuwe wethouders hebben hun draai gevonden en er wordt flink tempo gemaakt met het uitvoeren van het raadsprogramma’ aldus Meindert.

De Wassenaarse politiek zit vol roddel en achterklap. Het CDA heeft zich altijd afzijdig gehouden van deze dorpspolitiek en wij verwachten daarvoor tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 beloond te worden. De manier van politiek bedrijven is een belanrijke asset van een partij omdat de politieke verschillen niet groot zijn in onze gemeente aldus Meindert.

Dat je je fatsoenlijk gedraagt en niet met modder gooit. Daarmee hebben we de laatste jaren toch een ander gezicht laten zien dan de VVD en Wat Wassenaar Wil of DLW.

Het CDA hoopt en denkt dat we de zetel die we in 2010 verloren, terugwinnen omdat kiezers in zullen zien dat voor betrouwbaar en fatsoenlijk bestuur in Wassenaar de inbreng van het CDA noodzakelijk is.

Tags

CDAPolitiekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top