Skip to content

Nu in de Wereldwinkel: Koffie voor Fijnproevers

29 juli 20132 minute read

Wassenaar – De Wereldwinkel heeft haar assortiment uitgebreid met Koffie voor Fijnproevers. Er zijn drie varianten: Proef Afrika, Proef Zuid-Amerika en Proef Centraal-Amerika. De rijke geur komt je al tegemoet als je de pakjes in handen neemt. Een koffie om in alle rust van te genieten.

De Wereldwinkel heeft een breed assortiment koffie uit de hele wereld. Daar is nu een nieuwe soort bijgekomen: Koffie voor Fijnproevers van Fair Trade Original. De drie varianten zijn stuk voor stuk single origin koffies uit regio’s waar van oudsher de allerbeste koffie groeit. Koffie voor Fijnproevers is een snelfiltermaling voor de echte liefhebber en verdient het met alle aandacht te worden gedronken.

Nieuwe koffiegewoontes
Koffiegewoontes veranderen. Zo hebben veel mensen tegenwoordig een espresso-apparaat. Ook hieraan komt de Wereldwinkel tegemoet met een vernieuwd aanbod koffiebonen. Op de verpakking staat alles te lezen over de herkomst, de smaak, de geur en hoe de verschillende soorten van elkaar verschillen. Zodat de koffie meer gaat leven. En je op zoek kunt gaan naar je favoriete kracht – van zacht tot dark roast.

Veertig jaar eerlijke koffie
Het vernieuwde koffie-assortiment valt samen met het veertig jarig jubileum van eerlijke koffie. In 1973 kocht Fair Trade Original de allereerste eerlijke koffie ter wereld in van kleine boeren in Guatemala. De Koffie voor Fijnproevers Proef Centraal-Amerika komt van dezelfde coöperaties als destijds de allereerste bonen. Dankzij veertig jaar fairtrade is het leven van de boeren sterk verbeterd en de kwaliteit van de koffie aanzienlijk toegenomen. En dat proef je!

AKTIE

Alle nieuwe soorten koffie zijn in de aanbieding: van € 3,45 voor € 2,76. En wie deze maand (Vanaf 1 augustus) de drie nieuwe koffiesmaken koopt, krijgt gratis een heel pak dark roast! De actie is beperkt, dus wees er snel bij, want OP=OP!!

Tags

WassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top