Skip to content

Word vrijwilliger week 31 2013

29 juli 20132 minute read

Wassenaar – Sluit je aan bij de duizenden Wassenaarders die zich vrijwillig inzetten bij vele maatschappelijke initiatieven. Dicht bij huis en ver weg.

* Fondsenwerver St. Hope Alive Uganda (vacaturecode G 044): Ben je creatief en organisatorisch sterk? Misschien wil jij fondsenwerfactiviteiten bedenken en opzetten voor de weeskinderen in Oeganda die deze stichting ondersteunt?
* Vrijwilligers Terminale Zorg (vacaturecode A 039): Op 2 september start de St. Terminale Zorg de training voor vrijwilligers. De Stichting maakt het mensen met een terminale ziekte mogelijk om in de eigen omgeving te sterven. Geef je nu op.

Meer weten over het bovenstaande of vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl In de zomer heeft de Vrijwilligerscentrale aangepaste openingstijden. Tot 1 september is de centrale alleen op dinsdag- en donderdagochtend geopend van 09.30-12 uur. Brieven, telefonische boodschappen en emails worden – met enige vertraging – beantwoord. De Fietsenwerkplaats blijft de hele zomer geopend.

Wassenaarse Rolstoel Driedaagse
SWZ (Willibrord en Sophieke) organiseert op 4, 5 en 6 september de Rolstoeldriedaagse Wassenaar. Dit evenement was vorig jaar een groot succes. SWZ nodigt ALLE Wassenaarse ouderen (dus niet alleen SWZ cliënten en ook niet-rolstoelgebruikers) van harte uit om dit BEWEEG/LEEF FEEST mee te beleven. Ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom! De tocht start telkens om 15 uur en wisselt dagelijks van route. Voor wandelaars wordt de route zo nodig aangepast (ingekort). Wie de route helemaal volbrengt, ontvangt een medaille. Daarna wacht een gezellige barbecue. Dagelijks kunnen deelnemers bovendien voor 10 euro een maaltijd genieten op een van de locaties. Meer informatie bij Huize Willibrord/Sophieke. Doe allemaal mee!

Vrijwilligerspashouders opgelet!
Reserveer vrijdag 11 oktober ‘s avonds voor het grote vrijwilligersfeest in Cultureel Centrum de Warenar. Een spetterende avondshow staat op het programma met muziek, cabaret en de bekendmaking van Wassenaars vrijwilliger van het jaar 2013 Gratis toegang met een introducé(e) op vertoon van een vrijwilligerspas. Pashouders moeten zichzelf (en hun evt. introducé(e)) wel vooraf even aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale o.v.v. hun pasnummer. Tel. 511 31 33, email info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top