Skip to content

YMCA Zomerkamp 2013

29 juli 20132 minute read

Wassenaar – Het konden geen betere weersomstandigheden zijn. Zon, heerlijke temperaturen en vrijwel droog tot dat de laatste tent was afgebroken. Terwijl op dinsdag in de nabije omgeving toch aardig wat regen viel, bleef het in Harfsen wonderbaarlijk droog. Het thema voor het YMCA Wassenaar Zomerkamp was dit jaar de tijdmachine. Elke dag werd dan ook een bepaalde tijdsperiode aangedaan.

Echter door de warmte moest het programma aardig worden aangepast. In plaats van de vele renspelen werden het hoofdzakelijk waterspelen op het terrein om de kinderen af te laten koelen. Daarnaast hebben ze in de avonduren toch nog vele spelletjes kunnen afwerken. Ook zijn ze nog een extra keertje naar het Boskoele buitenzwembad gegaan. Voor de woensdag zijn ze naar hun jaarlijkse schitterende subtropische zwembad de Scheg in Deventer gereisd. Donderdag was de uitgaansdag en hebben ze de IJssel bevaren met de Hanzestedensloepen en daarbij de Berkel door Zutphen met kano’s aangedaan. Na deze activiteiten stond het statten in het hele mooi en gezellig Zutphen nog op de planning. Een Hanzestad met hele mooie geveltjes en vele leuke winkeltjes. De vrijdagavond was het hoogtepunt met de Bonte avond. Vele leuke acts werden uitgevoerd, de resultaten van de tentinspectie kenbaar gemaakt en de medaille uitreiking van alle spelletjes. Al met al een top jaar waar de kinderen nog wekenlang van kunnen nagenieten.

Onze informatiepagina is te vinden op www.ymcawassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top