Skip to content

Creatief in Museum Voorschoten

30 juli 201340 second read

Wassenaar – Het was een kinder-vakantiepas-activiteit, maar dat weerhield veel volwassenen er niet van om afgelopen woensdag in het Museum keien te komen beschilderen. Hele families hadden zich aangemeld voor een kunstzinnige middag en moeders en vaders bleven graag met hun kinderen mee knutselen.

Onder de deskundige begeleiding van KGV-kunstenares Monique Leliefeld gingen bijna 30 keienkunstenaars-in-spe aan de slag. De stenen werden gewassen, in de gresso (grondverf) gezet en vervolgens naar eigen inzicht of naar het voorbeeld van Monique creatief bewerkt met verf. Veel deelnemers lieten zich leiden door de vorm van de kei, anderen door hun eigen favoriete kleurenpalet. De resultaten waren zeer uiteenlopend, waarbij opvallend veel dieren uit de stenen tevoorschijn kwamen. De kunstwerken konden dankzij de föhn meteen mee naar huis. Iedereen kon terug kijken op een zeer geslaagde middag. Ook de organisatoren !

Tags

CreatiefWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top