Skip to content

Volop waterpret bij SKW

31 juli 201334 second read

Wassenaar – De zomervakantie is begonnen en wel met prachtig zomer weer. Voor de kinderen bij SKW mag het nog wel even zo blijven. Op vernieuwde locatie SKW De Zijlwatering staat met dit mooie weer elke dag de waterpomp aan.

Op de natuurlijke buitenspeelplaats kunnen kinderen heerlijk spelen met zand en water. Ook op de andere opvanglocaties van SKW is het volop waterpret met sproeiers, waterspuiten en zwembaden. Naast uitstapjes worden door de pedagogisch medewerkers allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens de zomervakantie is de buitenschoolse opvang namelijk van maandag tot en met vrijdag de gehele dag geopend. Mocht je meer willen weten over opvang tijdens schoolvakanties of onze andere pakketten, kijk dan op kinderdagverblijven-wassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top