Skip to content

Zohra Merzouk, moeder van Anass gaat zelf vervolg onderzoek doen

31 juli 201348 second read

Wassenaar – Zohra Merzouk, de moeder van Anass zal zelf een onderzoek starten naar de dood van haar zoon Anass. Volgens het rapport van het OM heeft Anass zichzelf van het leven beroofd. Zijn moeder twijfelt daar sterk aan, dit vertelde ze al in een interview met onze site.

Justitie liet gister, dinsdag 30 juli weten geen aanvullend onderzoek te doen naar de dood van Anass. Mevrouw Merzouk deed naar aanleiding van het rapport van het OM aangifte van moord/doodslag. Justitie vond dat de aangifte niet genoeg nieuwe aanwijzingen bevatte om het onderzoek te heropenen.

‘We krijgen nu al het materiaal van justitie. Alleen al het dossier omvat drie ordners, daarvan heeft mevrouw pas een selectie gezien.’ zegt de advocaat van mevrouw Merzouk op de site van Omroep West. Zij hopen met hun eigen onderzoek sporen te vinden van een misdrijf. Vervolgens kunnen ze eventueel een artikel-12-procedure starten, hiermee wordt justitie gedwongen alsnog een strafrechtelijk onderzoek te starten.

Tags

AnassOnderzoekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top