Skip to content

Open Training Hockey Veteranen/Veterinnen : 7 aug 20.00 uur

1 augustus 201336 second read

Wassenaar – De zondag-veteranen en veterinnen van Kieviten Hockey zijn op zoek naar nieuwe spelers! De heren veteranen (vanaf 35 jaar) hockeyen op overgangsklasse en eerste klasse niveau. De dames veterinnen (vanaf 30 jaar) hockey op eerste en tweede klasse niveau.

Wil jij weer eens een balletje slaan? Heb jij zin om het hockey weer op te pakken? Kom dan naar onze open trainingsavond op woensdag 7 augustus om 20.00 uur voor een lekker potje hockey en daarna een gezellige borrel, om te kijken hoe het hockey en de teams je bevallen. We hopen je te zien! Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend.

Mocht je niet kunnen komen op bovenstaande datum, neem dan zeker contact met ons op: Anne Clair van der Heide, 06-42113992.

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top