Ga naar hoofdinhoud

Initaitief Strandbus krijgt steun van CDA

2 augustus 201337 second read

Wassenaar – Wordt dit de nieuwe strandbus naar de Wassenaarseslag? Het CDA heeft de afgelopen dagen veelvuldig contact gehad met initiatiefnemer Oscar Faase mede naar aanleiding van de hartenkreet uit Rijksdorp op onze website.

Oscar heeft ons laten weten: “Om alles netjes volgens de wet in te vullen is het voor mij niet haalbaar om nog dit seizoen te gaan rijden. Hoe graag ik dat ook wil! Neemt niet weg dat er voor volgend jaar een oplossing nabij is en waarbij ik hoop dat de gemeente mij kan voorzien in het verstrekken van de benodigde vergunning. Hierbij hoop ik op jullie steun.”

Op onze steun kan Oscar rekenen. Succes en we zien uit naar een mooie zomer in 2014 ! Like op onze facebooksite dit initatief.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top