Skip to content

”Joseph and the Amazing Technicolor” in de Messiaskerk koop nu uw kaarten!

5 augustus 20132 minute read

Wassenaar – De musical ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” zal in oktober 2013 te zien zijn in de Messiaskerk in Wassenaar. Het kaartverkoopseizoen loopt van zondag 16 juni 2013 t/m zondag 6 oktober 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,- per stuk.

Online kaartverkoop
Op www.dreamtime-events.nl kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag kaarten voor de voorstelling van uw keuze reserveren. Wij vragen u om hiervoor eenmalig uw persoonlijke gegevens in te voeren in het online bestelformulier en dient u over een e-mailadres te beschikken. Via de website kunt u maximaal 8 kaarten per voorstelling reserveren. U rekent uw kaarten af doormiddel van een geautomatiseerde e-mail met daarin de betalingsgegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de kaarten per post of per e-mail toegestuurd.

Theaterkassa
Vanaf 16 juni 2013 t/m 6 oktober 2013 is het mogelijk om elke zondag in de Messiaskerk te Wassenaar van 11:00 tot 12:00 uur uw kaarten voor de voorstelling van uw keuze te reserveren. Wij vragen u om hiervoor eenmalig uw persoonlijke gegevens in te vullen op het bestelformulier en dient u minimaal te beschikken over een telefoonnummer. Via de theaterkassa kunt u een onbeperkt aantal kaarten per voorstelling reserveren. U rekent uw kaarten af doormiddel van een contante betaling. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de kaarten per post of per e-mail toegestuurd.

Arrangementen
Dreamtime Events biedt u diverse bijzondere arrangementen rondom de prachtige voorstellingen. Dreamtime Events geeft u en uw gasten de mogelijkheid om te ontspannen en toch een spectaculaire en onvergetelijke ervaring te beleven. Om het u makkelijk te maken hebben we diverse arrangementen voor u samengesteld.

Voor meer informatie over onze kaartverkoop en arrangementen verwijzen wij u naar onze website: www.dreamtime-events.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top