Skip to content

Nieuwe aanbiedingen voor Vrijwilligers met de Wassenaarse Vrijwilligerspas

5 augustus 201348 second read

Wassenaar – Er zijn weer heel veel nieuwe kortingsaanbiedingen voor vrijwilligerspashouders. Zij krijgen nu korting bij maar liefst 60 winkels en bedrijven in Wassenaar.

Recente nieuwkomers zijn bijv. China Liangtse Wellness, Rituals, Media Telecom, TV Thuis Service Haaglanden, Alleman Banketbakkerij. De Lekkerbek-king, Go Pure, Luciano’s IJssalon, Marius, jouw Wijnvriend, Mi Scoot, Swart & Strous Carservices, Droomvisie, Flower Farm, Magnee Kruyssen, Van Deursen Sanitair, Westgeest Serviezen en Kookwinkel, Chaussette Lingerie en Badmode, College Damesmode, Harpers, Mist Mol. Int. Sports Trading en Moriaantje Kindermode.

Speciaal voor de liefhebbers van de (openlucht) uitvoeringen van The English Theatre (Engelstalig): Er zijn 2 vrijkaarten beschikbaar voor de uitvoering van “The Sheep Pig” op 4 september en 4 vrijkaarten voor de voorstelling “As You Like It” op 5 september.
Aanmelden via lie@buiserd.nl o.v.v. naam en vrijwilligerspasnummer.

Voor een overzicht van alle kortingsaanbiedingen zie www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Hier vind je ook alle informatie over hoe deze gratis pas aan te vragen (via de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk verricht).

 

Tags

VrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top