Skip to content

Zomers evenement voor de vijfde keer in Wassenaar

5 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Zaterdag 24 augustus is het tijd voor het eerste jubileum van de Made in Holland Zomereditie. In 2009 ontstaan als spontane grap en nu al voor het vijfde jaar jaar een terugkerend evenement.

“De mix van diverse stijlen muziek en het open karakter van het evenement zorgen voor het groeiende succes”, aldus bedenker Sébastiaan van Putten van PLUS Productions. Dit jaar zijn er op het podium weer diverse optredens te zien van geweldige artiesten. Publiekstrekkers als Nance (samen met de JockeyBoys) en Jeronimo zullen het podium delen met nieuwkomers en terugkerende acts. Om 13:00 uur start het spektakel bij strandpaviljoen De Zeester.

“We zijn er trots op dat bepaalde artiesten, zoals bijvoorbeeld Mike & Colin, Bert Heerink en Gerry Holland, al voor een derde keer terugkeren naar ons podium. Je ziet de artiesten gewoon genieten van de sfeer terwijl ze op het podium staan”.

Ook dit jaar zal Midvliet FM aanwezig zijn voor een live radio uitzending (meeluisteren kan via 107.2 en 107.9 MHz of via www.midvliet.com) en op Midvliet TV volgen later de beelden. Het terras van het strandpaviljoen is voor iedereen vrij toegankelijk, maar de ervaring leert dat het snel volstroomt. Zorg er daarom voor op tijd te zijn, zeker als het mooi weer is. De gehele line up vind je op de website van de zomereditie: www.mih-zomereditie.nl.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top