Skip to content

Marlane te gast bij Midvliet FM

6 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 11 augustus om 12:32 uur is Marlane te gast in Kakafonie. Marlane (Marleen) is geboren in Ochten op 8 juni 1995. Als kleuter is het al duidelijk dat er ‘muziek in zit’ altijd dansen en bewegen.

Als ze met haar zesde verjaardag een karaokeset krijgt, begint het echt in huize Dirksen te lijken op een concertzaal. Temeer omdat van de twee oudere broers de jongste een fanatiek drummer is. Toch zou het nog tot aan het eind van groep acht op de basisschool duren voordat Marlane echt naar een opleidingsbureau toegaat om haar stem verder te ontwikkelen.

Nadat ze in de winter van 2007 op auditie mocht komen bij een zang- en dansinstituut (ze is dan met elf jaar de jongste vocalist) is het allemaal snel gegaan. Met nog maar net drie maanden ingelijfd te zijn, staat ze al op het grote podium, van de jaarlijkse avond, waarbij de zaal gevuld is met vijfhonderd mensen.

Vanaf 2010 gaat het snel met de zangcarrière van Marlane, het winnen van de prestigieuze New Stars On Stage is de aanzet tot het grotere werk.

Vele leuke dingen volgen elkaar op zoals een optreden in Ahoy, grotere festivals in Amsterdam en Nijmegen. Daar het repertoire van Marlane heel divers is, krijgt ze de meest leuke uitnodigingen.

Haar eerste single ‘Pasadena’ van de hand van Alice Maywood (in het Nederlands, Spaans en Engels) is in 2011 met succes gepresenteerd. De zanglessen worden wekelijks gevolgd in de studio van Alice Maywood. In juni 2012 Marlane’s tweede plaatje ‘Ooo…Wat een Leven’ is een echte meezinger en komt uit de studio van DJ Galaga. Deze releases brengen veel radio- en tv-werk met zich mee, wat Marlane zich dan ook heerlijk laat welgevallen.

Op zondag 11 augustus om 12:32 uur kun je nader kennismaken met Marlane in Kakafonie bij Midvliet FM. Uiteraard hoor je haar muziek, waaronder haar net verschenen nieuwe single.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top