Skip to content

Michelle van Min te gast in Kakafonie

6 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 11 augustus om 13:10 uur komt Michelle van Min naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar onlangs verschenen cd ‘Refresh your mind’ te laten horen. Michelle van Min gaf de primeur van haar eerste CD aan 3FM bij Barend&Wijnand in de Freaknacht van 12 juli, die ook uitgezonden werd op Ned3 en waar zij al eerder te zien was. De release van de cd was donderdag 18 juli en deze is nu te bestellen via haar website www.michellevanmin.com.

Michelle van Min won in 2011 ‘Talent van Leidsenhage’. De prijs was het mogen opnemen van een videoclip voor haar nummer The Middle Path. Daarna ging het snel, mede doordat het nummer door Giel Beelen van 3FM werd opgepakt. Naar aanleiding daarvan werd Michelle uitgenodigd voor het programma De wereld draait door van Matthijs van Nieuwkerk. Ze mocht in DWDD het nummer The Middle Path laten horen.

Vorig jaar kreeg Michelle te horen dat zij een cd mocht opnemen, mede dankzij Twitter waardoor zij in contact kwam met George Konings, eigenaar van de Sound Vision Studio in Arnhem. Haar droomwens komt uit en als ze de cd op mag nemen. George Konings blijkt voor haar de perfecte creatieve producer. Ze kan de liedjes opnemen zoals ze deze in har hoof had. Ook via Twitter vindt Michelle een grafisch ontwerper, René Janssen, die haar aanbiedt te helpen met het ontwerpen van haar cd-hoesje.

Op zondag 11 augustus om 13:10 uur is Michelle van Min te gast in Kakafonie om over zichzelf, haar muzikale carrière en het ontstaan van de cd te vertellen. En natuurlijk hoor je muziek van haar cd ‘Refresh your mind’.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top