Skip to content

Vrijwilligersfeest 11 oktober Warenar

6 augustus 201351 second read

Wassenaar – Het is inmiddels een traditie om eens per jaar vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten tijdens het Wassenaarse Vrijwilligersfeest. Vrijwilligers die in het bezit zijn van een Wassenaarse vrijwilligerspas kunnen zich (met evt. partner) opgeven voor dit feest dat dit jaar op 11 oktober plaatsvindt in De Warenar.

Deze keer komt actrice/musicalster en cabaretière Jetty Mathurin het feest opluisteren met een spetterende show. Zij kreeg bekendheid via rollen in o.a. Baantjer, Vrouwenvleugel en de musical “Daddy Cool”. Al sinds 1989 treedt zij op met haar eigen cabaretprogramma. Ook staat de huldiging van Wassenaars vrijwilliger van het jaar 2013 op het programma. En er is (dans) muziek van Coverband “Halfom”. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het feest is geheel gratis voor pashouders en hun partner. Wel even van tevoren aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale (naam, vrijwilligerspasnummer en evt. komst partner). Tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, Van Heeckerenstraat 2. Let op: De Vrijwilligerscentrale is in de maand augustus alleen op dinsdag- en donderdag van 09.30-11.30 uur geopend

Tags

VCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top