Skip to content

102 maatschappelijke stages bij MasWas

8 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Over drie weken is de zomervakantie alweer voorbij. Tijd om na te denken wat je voor komend schooljaar nog moet regelen. Zit jij in het schooljaar waarin je je maatschappelijke stage moet lopen, schrijf je dan nu in op www.maswas.nl. Alle leerlingen woonachtig in Voorschoten of Wassenaar kunnen zich inschrijven en uit het aanbod van 102 stages kiezen.

Op kort termijn zoeken we leerlingen voor:
– 4pop, zij organiseren op 24 augustus het open air festival in Voorschoten. Vind je het leuk om mee te helpen met de voorbereidingen of wat dacht je van de stage VIP’s ontvangen. Het is allemaal mogelijk bij 4pop.
– SWZ-Zorg organiseert op 3, 4, en 5 september de rolstoeldriedaagse. Drie dagen lang gezelligheid en lekker wandelen door het dorp.
– Het Weekend van Voorschoten vindt dit jaar plaats op 13 en 14 september. Ze bieden veel leuke stages, wat dacht je van meehelpen bij het concert van Sharon Doorson of als zaalhulp meehelpen bij de sprookjesgoochelaar Carlijn?
– Dreamtime Events organiseert de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Zij hebben nog heel veel stageplaatsen zoals de stage assistentie geluid en licht, horecamedewerker, kinderbegeleider en gastenontvangst.

Kijk rustig op onze site naar deze en alle andere stage mogelijkheden. Heb je nog vragen dan kan je deze stellen via de mail: info@maswas.nl of bellen met Els ‘t Hooft, stagemakelaar Voorschoten 06-41313014 of Remke van Rooden, stagemakelaar Wassenaar 06-81956545

Tags

MasWasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top