Ga naar hoofdinhoud

Programma voor nieuwe seizoen van de bieb bekend

9 augustus 201359 second read

Wassenaar – Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar heeft weer een groot aanbod aan activiteiten samengesteld voor het seizoen 2013-2014. Vanaf deze week ligt de flyer in de bibliotheek en ook op de website staan alle activiteiten al vermeld. Vanaf maandag 12 augustus kunnen plaatsen gereserveerd worden.

Zowel in vestiging Voorschoten als in Wassenaar is het aanbod wederom zeer divers: van een interview met schrijversduo Jan en Sanne Terlouw tot een lezing met niemand minder dan wetenschapsjournalist Mark Mieras. Ook worden er weer verscheidene cursussen aangeboden in samenwerking met het NUT.

In het nieuwe seizoen is er speciale aandacht voor mediawijsheid: catalogusuitleg, TabletcafΓ©, uitleg over skypen en Facebook zijn slechts enkele voorbeelden. Voor de jeugd komen op veler verzoek een paar vertrouwde activiteiten weer terug: Help de dief!, Meidenavond, Pyjamagalabal en natuurlijk de theatervoorstellingen in de Kinderboekenweek en tijdens de Nationale Voorleesdagen. Maar er staan ook nieuwe, spannende en leerzame activiteiten voor kinderen op het programma.

Alle activiteiten voor elke bibliotheek staan overzichtelijk in een flyer welke in beide vestigingen is af te halen. Ook op de website www.obvw.nl staat het volledige programma vermeld. Plaatsen reserveren kan via de website of telefonisch bij de vestiging waar de activiteit plaats vindt.

Tags

OBVWWassenaar
Back To Top