Skip to content

Peuter- en kleuterdans in Wassenaar

10 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Dansen in een bibliotheek? Ja zeker: er wordt namelijk een verhaal verteld en vertaald in beeldtaal. Daar wordt muziek bij gemaakt en er wordt gedanst. Al deze bewegingen en prikkels stimuleren de fantasie van kinderen. Fantasie is iets wat kinderen in overvloed hebben. Wij hoeven ze dat niet aan te leren want dat hebben ze al vanaf geboorte. Vaak vergeten we hoe belangrijk fantasie en spelen is voor kinderen en zijn we hard aan het werk om ze voor te bereiden op de vele verwachtingen die onze maatschappij heeft.

De ‘lessen’ worden gegeven door Suhely Stephens, pedagogisch medewerker en gastouder. In bibliotheek Wassenaar biedt zij speciaal voor kleuters 1x per maand op maandagmiddag een totaalprogramma aan, en voor de peuters doet zij dat op de woensdagochtend.

De eerste kleuteractiviteit is op maandag 9 september van 16.15-17.00, de eerste peuterles is op woensdag 11 september van 10.15-10.45. Meer informatie is te vinden op de website van Suhely Stephens (www.soewiesu.nl), of op de website van de bibliotheek (www.obvw.nl).

Plaatsen reserveren kan rechtstreeks bij de docent via soewies@ziggo.nl. De kosten, € 5,00 per keer, kunt u voorafgaand aan de les bij de docent contant voldoen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top