Skip to content

Zomeravond-strandexcursie op zaterdag 17 augustus 2013 om 19.30 uur

10 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Weet u welke kwallen gemeen kunnen steken en welke niet ? En hoe ze heten ? En wanneer je ze vindt ? Misschien vinden we ze wel samen en kunnen er wat over vertellen. Meer weten over het strand ? Kom naar een van onze strandexcursies !

In de zomer van 2013 organiseren natuurgidsen van IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) regio Leiden een zomeravond-strandexcursie op het strand bij de Uitwatering in Katwijk. Op zaterdag 17 augustus verzamelen we om even voor 19.30 uur op het parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods.

We laten ons weer verrassen door de dingen die we langs de eb- en vloedlijn vinden. De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we er vinden. En misschien krijgen we nog een mooie zonsondergang te zien.

De excursie is gratis en voor alle leeftijden.

Tip: Trek extra warme (en afhankelijk van de weersverwachting waterdichte !) kleding en goed (waterdicht) schoeisel aan! Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen.

Kunt u niet ? Dan zult u moeten wachten tot het najaar. We geven excursies op de zaterdagen: 19 oktober 10.00 uur, 16 november 10.00 uur en 7 december 13.00 uur.

Contactpersoon: Ellen van der Niet, 06-51852893, ellen.van.der.niet@live.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top